Om

Henrik Strømstad er en profesjonell prisvinnende frilufts-og landskapsfotograf fra Fetsund rett øst for Oslo. Er medlem av Norske Naturfotografer / NN og har vært tilknyttet bildebyrået NTB Scanpix siden 2006. Har de siste årene holdt en rekke kurs, foredrag og workshop`s innen natur og landskapsfotografering i både Norge, Sverige og Finland. Spesialområdet er innenfor tema landskapsfotografering og med spisskompetanse i bruk av filter. Henrik her i mange år levert bilder til en rekke bokprosjekter, blader og magasiner i hele Norden.


Henrik har også levert bilder til flere utsmykningsoppdrag og tar på seg fotooppdrag for bedrifter. Tar også eiendomsfoto og har spesialisert seg på hyttemarkedet.

Det er meget hyggelig at jeg kan inspirere og glede andre med bildene og jeg er smigret over at jeg stadig får tilbakemeldinger om at bildene mine gjør det.

Trykk her for å sende meg mail.

AWARDS

  • 2017 - Nordic Nature Photo Contest (NNPC) - Årets Nordiske Turbilde - Highly Commended
  • 2016 - Nordic Nature Photo Contest (NNPC) - Årets Nordiske Landskapsbilde - 2. Plass
  • 2015 - Nordic Nature Photo Contest (NNPC) - Årets Nordiske Turbilde - 1. Plass
  • 2014 - Nordic Nature Photo Contest (NNPC) - Årets Nordiske Landskapsbilde - Highly Commended
  • 2008 - NM i naturfoto - Årets Bilde - 2. plass
  • 1993 - Årets Naturfotograf - 2. plass

Følg meg gjerne på Facebook og bli oppdatert på mine nyeste bilder og prosjekter. Facebooksiden min finner du her

ConLight betyr medlys og det å være på lag med lyset er hele essensen med landskapsfoto. Lyset skaper og formgir motivene og landskapet forandrer seg hele tiden med lyset.

Det å være på rett plass til rett tid krever tålmodighet og er landskapsfotografens største utfordring, men er også den største lykke når alt stemmer.